click-pvc

Wat zijn de eigenschappen van een PVC vloer?

PVC vloeren, wie is er niet gek op. Vloeren van dit materiaal zijn opgewassen tegen allerlei gevaren van buitenaf. Daarom is dit type vloer ideaal voor in een kamer die zwaar belast wordt. Wat dacht je van een gang waar iedereen doorheen loopt en met smerige schoenen waar nog zand aanzit, waardoor er krassen op de vloer kunnen komen. Met een PVC vloer is dit verleden tijd. Deze vloer heeft namelijk als eigenschap dat er geen krassen opkomen.

De beste eigenschappen van een PVC vloer

Zoals ik al zei zijn pvc vloeren bestand tegen bijna alles. Het grootste voordeel is dat er geen krassen ontstaan. Dus wil je nog wel eens schuiven met je stoelen of ander meubilair? Geen probleem, je hoeft niet meer bang te zijn dat je krassen krijgt. Verder is het ook onderhoudsarm wanneer je kiest voor dit type vloer. Waar je bij andere vloeren nog wel eens gebruik moet maken van speciale olie of andere dure schoonmaakmiddelen is dit bij PVC niet het geval. Het enige wat je aan onderhoud hoeft te plegen is eens in de zoveel tijd een keer met de stofzuiger overheen. Wil je het echt helemaal goed doen? Ga dan eens met de dweil over je vloer heen. Hierdoor behoud je de glans. 

Waar kun je vloeren bekijken?

Bij winkels die gespecialiseerd zijn in pvc vloeren zoals, Strijker Verf & Wonen weet je zeker dat je goed advies krijgt en ook hebben deze vloerenwinkels veel op voorraad waardoor je jouw toekomstige pvc vloer in het echt kunt bekijken. Ook kun je online rondkijken. Er zijn veel websites die productfoto’s hebben. Maar voordat je een vloer gaat bestellen, beveel ik je toch echt aan om eerst in het echt de pvc vloer te bekijken. Hierdoor weet je zeker dat de kleur en materiaal voldoet aan jouw wensen.