Trapliften van ThyssenKrupp

ThyssenKrupp staat voor zekerheid en snelheid. In het assortiment trapliften van ThyssenKrupp zult u zeker en vast een traplift vinden die gepast is voor uw persoonlijke situatie. ThyssenKrupp heeft een groot aandeel in de markt van trapliften en huisliften in Nederland en dit omdat het kwaliteitsvolle producten aanbiedt en een goede snelle service geeft aan zijn klanten.


Fabrikant van trapliften

Bij sommige fabrikanten en installateurs van trapliften kan het soms in drukke tijden iets langer duren eer uw traplift bij uw thuis wordt geïnstalleerd. Bij ThyssenKrupp trapliften is dit niet het geval, men probeert zo snel mogelijk de trapliften bij hun klanten te gaan installeren, meestal is dit zelfs mogelijk binnen de 2 weken. In drukke tijden, wanneer de vraag naar trapliften hoger ligt dan gemiddeld kan het iets langer duren. In het geval het plaatsen iets langer zou duren dan normaal wordt u als klant van ThyssenKrupp hiervan tijdig verwittigd. Dankzij het feit dat ThyssenKrupp al meer dan 50 jaar bestaat heeft het al heel wat ervaring en kan het bedrijf de beste producten aanbieden voor zijn klanten. Één van de trapliften ( de Levant traplift) uit hun assortiment dat ze aanbieden, won vorig jaar een design prijs, dit is nogmaals een bewijs dat ThyssenKrupp één van de beste fabrikanten is voor trapliften. ThyssenKrupp biedt 3 verschillende soorten liften aan, namelijk gewone trapliften die door van een rail die bevestigd is op de trap bewegen, platformliften eerder geschikt voor mensen met een rolstoel of geschikt voor goederenvervoer en als laatste huisliften.


Rechte trappen en bocht-trappen

De trapliften die ThyssenKrupp aanbiedt voor zijn klanten zijn geschikt voor trappen met bochten en rechte trappen. Mensen die zoeken naar trapliften voor trappen met bochten kunnen gaan voor een traplift uit het Swing assortiment van ThyssenKrupp. De trapliften kunnen zelfs geplaatst worden aan de smalle zijde van de trap in uw huis, op deze manier hebben uw de andere bewoners van het huis toch nog makkelijk toegang tot de bovenste verdieping van het huis. De trapliften uit de Levant categorie van ThyssenKrupp beschikken over nieuwe technologie die ervoor zorgt dat u deze naar uw eigen behoeften kunt aanpassen zoals u het zelf verkiest.

Subsidie mogelijkheden

Afhankelijk van de gemeente waar u woont komt u misschien in aanmerking voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Indien de gemeente waar u woonachtig bent de Wet van Maatschappelijke Ondersteuning niet hebben opgenomen in hun beleid hebt u nog altijd de mogelijkheid om te informeren naar het Persoonsgebonden Budget. Indien u voor geen van beide in aanmerking komt kunt u nog altijd de kosten voor uw traplift aftrekken van de belastingen onder de rubriek hulpmiddelen. Hulpmiddelen zijn voorzieningen of apparaten die mensen helpen hun normale lichaamsfuncties uit te voeren.