5 plekken in jouw interieur waar je een hartvorm in kan verwerken

We kennen natuurlijk allemaal het symbool van een hartje. En de meeste van ons willen de hartvorm graag terug laten komen in ons interieur. Toch lukt dat vaak niet omdat we te bang zijn om ons interieur te kinderachtig of meisjesachtig aan te kleden. Geen zorgen, ik heb hier 3 plaatsen waar jij jouw hartvormen terug kan laten komen in je interieur zonder dat het de stijl veranderd.

1. Aan de muur

Er is geen betere plek om wat liefde te laten zien dan aan de muur. Het is heel erg makkelijk om een hartvorm in jouw interieur te plaatsen. Vooral omdat je het hart kunt aanpassen aan de stijl van jouw kamer. Als je een industrieel interieur hebt kan een metalen hart heel erg mooi staan. Maar in een wat ouderwets interieur kan een rieten hart weer heel mooi in jouw stijl passen. Ook kun je fotolijstjes in de vorm van een hart ophangen om een iets persoonlijkere hartvorm in jouw interieur te verwerken.

2. Bedrukt op een kussen

Een hartje als printje op een kussen kan zorgen voor een liefdevolle sfeer zonder kinderachtig te worden. Een kussen met een hartjes print kun je ook weer aanpassen aan jouw interieur. Je kunt de kleurtinten uit jouw interieur weer terug laten komen in de kussens. Je kunt kiezen voor een hartvormig kussen of voor een vierkant kussen met hartjes erop. De keuze is volledig aan jou en aan jouw interieur.

3. Schilderij

Schilderijen zijn er in alle vormen en maten. Je zou ervoor kunnen kiezen om een aantal hartjes te verwerken in een schilderij maar je kunt er ook voor kiezen om een hartvormig schilderij te beschilderen. Zo heb je iets subtieler de hartvorm toch terug in jouw interieur. Ook kun je zelf kiezen wat je op het schilderij wilt staan en zo past het dus altijd in jouw interieur.

4. Bloempot

Bloemen maken je interieur groener en kleurrijker, maar de bloempot waar de bloemen in zitten kan natuurlijk ook versierd worden. Hartjes op de bloempot moeten natuurlijk wel passen bij de kleuren en vorm van de bloemen in je bloempot maar verder ben je vrij in het versieren van je bloempot. Er zijn ook hartvormige bloempotten en vazen, maar zorg dat je maar een van de twee kiest. Als je een hartvormige bloempot of vaas hebt en daar ook nog eens hartjes vormen op hebt staan heb je een grote kans dat het toch te kinderachtig of meisjesachtig wordt.